top of page
A seedling growing on a pile of coins has a natural backdrop, blurry green, money-saving i
“Half The Price,  Twice As Nice"

OVER ONS

We gaan 28 jaar terug in het verleden naar Westerlo waar het allemaal begon.
Samen met zijn vrouw is Ewoud Heijermans in 1995 begonnen in zijn achtertuin, waar hij zijn eerste LPG-installatie had geplaatst in zijn voormalige wagen Renault Safrane 3.0 V6 RXE. Hij deed dit in zijn tuin achter het huis met enkel een accuboormachine en wat gereedschap en kroop hiermee in en onder de wagen. 

De interesse en kennis heeft Ewoud opgedaan tijdens zijn studie autotechniek te Groningen waar hij na enkele omwegen de passie voor LPG gevonden heeft.

Na meerdere wagens op LPG gelegd te hebben heeft Ewoud van zijn passie zijn beroep gemaakt. 

In 1996 is AGS ontstaan en na tijdelijk in een bloemenserre als werkplaats te hebben gewerkt bleek dat in de korte periode van een jaar er al handen te kort waren en werkte AGS met 4 medewerkers . 
 
Door de verreikende kennis en knowhow kon het bedrijf zich uitbreiden naar een groter pand gelegen te Herentals waar ze al snel uitbreidde naar 12 medewerkers.

Door de ervaring en het steeds groter wordende cliënteel werd AGS in 2001 met trots de officiële importeur van Prins Autogassystemen die bekend staan om hun innovatieve, kwaliteitsproducten. 

bottom of page